Home / Stiri agricultura / Culita Tarata se retrage din agricultura

Culita Tarata se retrage din agricultura

Culita Tarata, deputatul de Neamt, precum si unul din marii agricultori ai Romaniei s-a retras din agricultura transferand  catre unul din fii participatia de 90% pe care o detine la compania TCE 3 Brazi, cu activitate in agricultura.

Cesiunea a avut loc in luna martie a acestui an cand actiunile au trecut in posesia fiului Mihai, in varsta de 25 de ani. Restul de 10% din actiunile firmei se afla in posesia sotiei deputatului, Elvira Tarata.

Culita Tarata“Am transferat actiunile pe numele fiului meu pentru ca a venit randul lui, iar copiilor trebuie sa le dai repede o povara pe umeri, pentru ca altfel ajungem sa ii tinem noi sa stea degeaba si sa ajungem sa-i scoatem la pensie”, a declarat agentiei Mediafax Culita Tarata.

El a afirmat ca firma TCE 3 Brazi mai detine printre altele si un complex de creste a bovinelor si administreaza o suprafata de 65.000 de hectare de teren agricol in Insula Mare a Brailei si  in Neamt.

Tot domnul Tarata a mai afirmat ca din cauza crizei, a secetei si a scaderii preturilor, cifra de afaceri a TCE 3 Brazi a scazut cu 30%  fata de anul 2008, cand cifra de afaceri a fost de 80 de milioane de euro(conform datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor).

S-ar putea sa iti placa si

Gerald Schweighofer

Gerald Schweighofer – austriacul care ne lasă fără păduri

Gerald Schweighofer este deţinătorul Holzindustrie Schweighofer care face parte din Grupul Schweighofer. Compania îşi are …

One comment

  1. culita mafiotul

    culita, esti o rusine si pt politicieni si pt agricultori! jos labele de pe insula brailei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *